Фредерик Петерс: ПАХИДЕРМ

„ПРВИ ИЗБОР“ Превод: Оља Петронић Страна: 96 Штампа: у боји Формат: 22 × 30 cm Повез: тврди Цена: 1500 динара

Објављено под Каталог | Оставите коментар

Лео, Родолф, Јањетов: КЕНТАУР, 1 – 2 (комплет)

Превод: Илија Чанак Страна: 148 + 120 Штампа: у боји Формат: 22 × 30 cm Повез: тврди Цена: 3600 динара

Објављено под Каталог | Оставите коментар

Алекс Тот: ЗОРО, 1958-1960.

„КЛАСИЦИ СВЕТСКОГ СТРИПА“ Превод: Никола Костић Страна: 230 Штампа: црно-бело Формат: 22 × 29 cm Повез: тврди Цена: 2200 динара

Објављено под Каталог | Оставите коментар

Бенжамен Ренер: ВЕЛИКИ ЗЛИ ЛИСАЦ

„ПРВИ ИЗБОР“

Превод: Илија Чанак

Страна: 192

Штампа: у боји

Формат: 17 × 24 cm

Повез: тврди

Цена: 1200 динара

Објављено под Каталог | Оставите коментар

Ђипи: ЈЕДНАПРИЧА

„ПРВИ ИЗБОР“

Превод: Јасмина Радојичић

Страна: 128

Штампа: у боји

Формат: 22 × 30 cm

Повез: тврди

Цена: 1600 динара

 

Објављено под Каталог | Оставите коментар

Никола де Креси: ЛЕДЕНО ДОБА

„ПРВИ ИЗБОР“

Превод: Горан Костровић

Страна: 88

Штампа: у боји

Формат: 22 × 30 cm

Повез: тврди

Цена: 1200 динара

 

Објављено под Каталог | Оставите коментар

Форест, Тарди: БАШ ОВДАШЊИ

„ПРВИ ИЗБОР“

Превод: Горан Костровић

Страна: 188

Штампа: црно-бело

Формат: 22 × 30 cm

Повез: тврди

Цена: 1600 динара

 

Објављено под Каталог | Оставите коментар

Џеф Лемир: ОКРУГ ЕСЕКС

„ПРВИ ИЗБОР“

Превод: Игор Цвијановић

Страна: 516

Штампа: црно-бело

Формат: 17 × 25 cm

Повез: тврди

Цена: 1800 динара

 

Објављено под Каталог | Оставите коментар

Луиђи Критоне: ЈА, ФРАНСОА ВИЈОН

„ПРВИ ИЗБОР“

Превод: Горан Костровић

Страна: 216

Штампа: у боји

Формат: 22 × 30 cm

Повез: тврди

Цена: 1800 динара

 

Објављено под Каталог | Оставите коментар

Туве Јансон: МУМИН – Кућа у Муминовој долини

Едиција: Меридијани, књига 19

Превод: Славица Милосављевић

Страна: 216

Штампа: црно-бело

Формат: 22 x 25 цм

Повез: меки (са клапнама)

Цена: 1000 дин

 

Објављено под Каталог | Оставите коментар