Месечне архиве: јануар 2022

Фредерик Петерс: ПАХИДЕРМ

„ПРВИ ИЗБОР“ Превод: Оља Петронић Страна: 96 Штампа: у боји Формат: 22 × 30 cm Повез: тврди Цена: 1500 динара

Објављено под Каталог | Оставите коментар

Лео, Родолф, Јањетов: КЕНТАУР, 1 – 2 (комплет)

Превод: Илија Чанак Страна: 148 + 120 Штампа: у боји Формат: 22 × 30 cm Повез: тврди Цена: 3600 динара

Објављено под Каталог | Оставите коментар

Алекс Тот: ЗОРО, 1958-1960.

„КЛАСИЦИ СВЕТСКОГ СТРИПА“ Превод: Никола Костић Страна: 230 Штампа: црно-бело Формат: 22 × 29 cm Повез: тврди Цена: 2200 динара

Објављено под Каталог | Оставите коментар